Aan de slag met sociale media

Op dit moment ben ik bezig met de ontwikkeling van een online programma, met ondersteuning op afstand, voor het up-to-date maken en houden van je sociale media. Meer weten of op de hoogte blijven? Vul dan onderstaande doelgroeponderzoek in.

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, je hoort vaak ‘eigenlijk moeten we iets met sociale media’. Maar, hoe en waar begin je? Waar halen we de tijd vandaan? Wie moet het doen? Wat moeten we doen? Hoe vaak, wat, wanneer, waarom …. zo maar een aantal vragen die naar boven komen en waardoor het vaak toch weer wordt uitgesteld. Zonde natuurlijk, want met sociale media is het makkelijk om de conversatie met je klanten aan te gaan.

CarMos sociale media

Op een hele praktische manier kan ik jullie hierbij ondersteunen. Samen bekijken we welke kanalen voor jullie het beste zal werken. Maar ook welke onderwerpen en foto’s goed zijn om te delen en op welke tijdstippen. Delen we het ene bericht op de andere sociale media, of maken we verschillende berichten? Ook het plaatsen van deze berichten kan ik voor jullie verzorgen, bijvoorbeeld op basis van abonnement. Op die manier weet je dat het altijd de aandacht van iemand heeft. Komen er reacties? Dan pak ik die op, of stuur ik die door; alles in overleg, want jullie blijven leidend.

Benieuwd naar de (abonnements-) mogelijkheden voor sociale media? Of vandaag nog starten?

Neem contact met me op via Caroline@CarMos.nl

Weten welke andere diensten CarMos aanbiedt?

Neem een kijkje op de website.

Enkele Blog-berichten: