Vrijblijvend en gratis* adviesgesprek

adviesgesprek

Soms loop je vast, weet je het even niet meer, heb je een nieuwe kijk nodig op je huidige (online) bezigheden of mis je de spreekwoordelijke stip op de horizon. Ik help je daar graag bij met een vrijblijvend en gratis* adviesgesprek. Vaak geeft dit net even dat zetje wat je nodig hebt om door te kunnen. Het kan ook zijn dat we samen tot de conclusie komen dat er meer werk nodig is. Uiteraard kan ik dat aansluitend meteen oppakken. Besluiten we inderdaad samen verder te gaan, dan is het gesprek gratis; de in rekening gebrachte kosten worden dan in mindering gebracht op de eerstvolgende factuur.

Waarvoor is een adviesgesprek mogelijk?

Het onderwerp van het vrijblijvende gesprek bepaal je zelf. Heb je vragen over de opzet van je website? Heb je vragen over de aanwezigheid op de sociale media? Algemene vragen over je (online) communicatie? Of wil je sparren over je communicatieplan? Dit zijn allemaal mogelijke onderwerpen voor dit eerste consult. Een combinatie kan uiteraard ook.

Hoe gaat het adviesgesprek in zijn werk?

Met onderstaand contactformulier kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen. Maar even bellen, mailen of ‘appen’ voor een afspraak kan natuurlijk ook.

Samen bepalen we de datum, de plaats (offline of online) en het onderwerp.

Na betaling vindt de ontmoeting plaats. Tijdens het adviesgesprek bespreken we bijvoorbeeld welke verbeteringen de website nodig heeft, of welke sociale media voor jou nuttig zijn en hoe je website en sociale media in kunt zetten. Ook een algemeen advies betreffende je communicatie kan aan bod komen.

Na het gesprek ontvang je van mij een verslag met een uiteenzetting van de huidige situatie en mijn advies voor de toekomst. Indien gewenst inclusief een prijsindicatie voor uitbesteding aan CarMos.

 Hierna bepaal je zelf (of in overleg met mij) of verdere samenwerking nuttig, nodig en gewenst is.

Besluiten we een samenwerking aan te gaan, dan worden de kosten in mindering gebracht op de eerstvolgende factuur en is het adviesgesprek dus gratis.

Wat zijn de kosten van het vrijblijvende adviesgesprek?

De kosten voor een eenmalig vrijblijvend adviesgesprek bedragen slechts € 50,00 excl. btw (exclusief eventuele reis- en parkeerkosten). Vanaf 10 kilometer reisafstand worden reiskosten (€ 0,19 per km) in rekening gebracht. Ook een online ‘ontmoeting’ behoort tot de mogelijkheden.

* Besluiten we na het adviesgesprek een verdere samenwerking aan te gaan, dan worden de kosten van het adviesgesprek in mindering gebracht op de eerste factuur en is het adviesgesprek dus gratis.

Vul onderstaand formulier in en vraag een vrijblijvend en gratis* adviesgesprek aan:    Met het versturen van dit contactformulier, ga je akkoord met ons privacybeleid. We zullen je zo nu en dan waardevolle berichten sturen.

    CarMos communicatieadvies biedt diverse diensten aan. Je vindt ze op deze website.

    Enkele Blog-berichten: