Nieuws

4e maandag in september; update ‘likers’

update-likers

Niet alleen je website (als je die al hebt) heeft regelmatig aandacht nodig, ook je sociale media kanalen verdienen dit. Om het behapbaar te houden, gaan we dit iedere 4e maandag van de maand bijhouden, de #4emaandagvandemaandupdate.

Op de 2e maandag van de maand kun je dan je website onderhouden met de #2emaandagvandemaandopruiming. Mocht je dus zowel je website als je sociale media up-to-date en schoon willen houden, dan kun je hier om de maandag mee aan de slag. Tenzij een maand 5 maandagen heeft natuurlijk šŸ˜‰, dan heb je een extra maandag vrij.

Lees verder “4e maandag in september; update ‘likers’”

Eerste live-dag CarMos

Yeah, na 5 jaar ondernemerschap heb ik de stap gezet om een live-dag te organiseren; ‘Boost je lokale vindbaarheid’.

In mijn bijna 30 jaar werkervaring heb ik al vaak voor groepen gestaan. Ook in mijn vrije tijd sta ik wekelijks training te geven. Ik merk steeds vaker dat ‘andere iets aanleren’ mij energie geeft. In mijn vrije tijd is dat badminton techniek en tactiek, maar dat zag ik mezelf niet als dagelijks werk doen.

Mijn business coach maakte mij er op attent dat ik mijn opdrachtgevers altijd meegeef dat zij Google MijnBedrijf actief in moeten zetten. Dat is mijn stokpaardje. Vanochtend tijdens Sociaal plannen werd nog gezegd ‘we durven het al niet meer niet te gebruiken ;-)’, bij hen heb ik het er dus al goed inzitten :-). Mijn business coach merkte echter scherp op dat ik helemaal geen aanbod had betreffende Google MijnBedrijf.

boost je lokale vindbaarheid

Tijd dus om daarmee aan de slag te gaan. En zo ontstond het idee van een live-dag ‘Boost je lokale vindbaarheid’. Want in een live-dag kunnen we direct actief aan de slag en ga je met een ingericht account naar huis.

Aangezien ik zelf mijn inspiratie haal uit de natuur en eerlijk gezegd geen hele dag binnen kan / wil zitten, heb ik een natuurcoach benaderd voor een break-programma. Door haar worden de deelnemers uitgedaagd om te ontdekken wat echt de energie is van hun onderneming. Een mooie toegevoegde waarde dus.

Op donderdag 20 oktober 2022 gaat dus de eerste CarMos-live dag plaatsvinden in de bossen bij Dorst, bij Beum. Een inspirerende locatie midden in de natuur, maar goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid. En jij bent natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten.

Je leest er alles over op mijn website onder ‘Boost je lokale vindbaarheid’.

2e maandag in september; opruiming keywords

Opruiming keywords

De tweede maandag van de maand staat in het teken van opruimen. Door iedere maand een stukje van je website aan te pakken, valt het werk wel mee. En op deze manier blijft je website toch up-to-date. In september is de nationale alfabetiseringsdag, dus een mooie maand voor een opruiming van je keywords (zoekwoorden).

Lees verder “2e maandag in september; opruiming keywords”