Nieuws

4e maandag in januari; update profiel- en omslagfoto

update profielfoto

Iedere maand geef ik een tip om je website up-to-date en opgeruimd te houden. Steeds een ander verbeterpunt zodat alles minimaal 1 keer per jaar aandacht krijgt.

Maar niet alleen je website (als je die al hebt) heeft onderhoud nodig, ook je sociale media kanalen verdienen deze attentie. Daarom dan ook iedere maand een opruimtip om je sociale media up-to-date te houden. En om het behapbaar te houden, gaan we dit op de 4e maandag van de maand doen, de #4emaandagvandemaandupdate. Mocht je dus zowel je website als je sociale media up-to-date en schoon willen houden, dan kun je hier om de maandag mee aan de slag. Tenzij een maand 5 maandagen heeft natuurlijk šŸ˜‰, dan heb je een extra maandag vrij.

Lees verder “4e maandag in januari; update profiel- en omslagfoto”

2e maandag in januari; opruiming Home-pagina

Wist je dat de tweede maandag van het jaar bekend staat als ‘Clean Off Your Desk Day’?! Waar het oorspronkelijk vandaan komt, is niet bekend. Wel is het een mooie gelegenheid om het nieuwe jaar fris en opgeruimd te beginnen.

Lees verder “2e maandag in januari; opruiming Home-pagina”

4e maandag in december; update prijzen en aanbod

Niet alleen je website (als je die al hebt) heeft regelmatig aandacht nodig, ook je sociale media kanalen verdienen dit. Om het behapbaar te houden, gaan we dit iedere 4e maandag van de maand bijhouden, de #4emaandagvandemaandupdate.

Op de 2e maandag van de maand kun je dan je website onderhouden met de #2emaandagvandemaandopruiming. Mocht je dus zowel je website als je sociale media up-to-date en schoon willen houden, dan kun je hier om de maandag mee aan de slag. Tenzij een maand 5 maandagen heeft natuurlijk šŸ˜‰, dan heb je een extra maandag vrij.

Dit jaar heeft december strikt genomen geen 4e maandag; het is vandaag 2e Kerstdag en dus een zondag in Nederland. Toch wil ik ook deze maand je aandacht vragen voor een stukje updaten van je sociale media. Op deze ā€˜4e maandagā€™ van december bekijken we je aanbod en prijzen.

Lees verder “4e maandag in december; update prijzen en aanbod”