Nieuws

Welk programma voor e-mail marketing?

e-mail marketing

E-mail marketing en funnels zijn tegenwoordig veel gehoorde termen. Maar wat is het, waarom is het belangrijk en welk programma kun je hiervoor gebruiken?

In Nederland zijn eigenlijk 2 bekende aanbieders voor e-mail marketing; MailBlue en MailChimp. Om voor jou de juiste keuze te kunnen maken, bespreken we eerst welke onderdelen we bij e-mail marketing onderscheiden. Daarna komen de funnels (of tunnels zoals ik ze ook wel wil noemen) aan bod.

Lees “Welk programma voor e-mail marketing?” verder

Als je iedereen aan wilt spreken ……

…. spreek je niemand aan.

Ik kom het (heel) vaak tegen; ondernemers die hun doelgroep (te) breed willen houden. Want, ‘stel ik sluit iemand uit’, ‘ja maar die kan ik ook helpen’, ‘ik vind alles leuk’….

Durf keuzes te maken voor je doelgroep

Mijn mening is; als je iedereen aan wilt spreken, spreek je niemand aan. Reden dus om je doelgroep echt scherp vast te stellen; zoek jouw niche in de markt.

Wie is jouw ideale klant? Wie wil jij het allerliefste helpen? Dat zijn belangrijke vragen die je jezelf moet stellen. En natuurlijk, het zal nog steeds voorkomen dat iemand contact met jou opneemt die niet binnen je vastgestelde ideale doelgroep valt. Geen probleem! Ik zeg ook niet dat je die niet moet helpen. Voor je communicatie is het echter wel belangrijk je doelgroep helder te hebben.

Lees “Als je iedereen aan wilt spreken ……” verder

2e maandag in oktober; Opruiming meta informatie

opruiming meta informatieDe tweede maandag van de maand staat in het teken van opruimen. Door iedere maand een stukje van je website aan te pakken, valt het werk wel mee. En op deze manier blijft je website toch up-to-date. Deze maand gaan we aan de slag met opruiming meta informatie.

Lees “2e maandag in oktober; Opruiming meta informatie” verder