Nieuws

2e maandag in maart; opruiming linken

Linken opruimen

Vandaag geen (inter-)nationale opschoondag, maar we gaan lekker door met de grote opruiming van je website. Voor vandaag staan de ‘linken’ op de planning.

Verbinden

‘Linken’ betekent letterlijk ‘aan elkaar verbinden’. En dat is ook wat je doet met het maken van een link; je maakt een verbinding van de betreffende pagina naar een andere relevante webpagina of relevant e-mailadres. De andere webpagina kan zich binnen dezelfde website bevinden (een interne link) of verwijzen naar een andere website (externe link). Een externe link kan ook verwijzen naar een pagina op sociale media; wat in principe ook een andere website is. Hoe je een link toevoegt aan bijvoorbeeld een woord op je webpagina is te vinden in de handleiding van het CMS voor je website. Dit behandelen we hier verder niet, maar ik kan je hier eventueel wel bij helpen.

Lees “2e maandag in maart; opruiming linken” verder

2e maandag in februari; opruiming webpagina’s

Opruiming van je webpagina's

De tweede maandag in februari gaan we weer verder met de opruiming van je website. Vandaag is het Clean Out Your Computer Day; Een mooi moment om je computer, zowel aan de binnen- als buitenkant, eens goed schoon te maken. Maar ook een moment voor de opruiming van je webpagina’s.

Lees “2e maandag in februari; opruiming webpagina’s” verder

2e maandag in januari; opruiming Home pagina

#CleanOffYourDeskDay

Wist je dat de tweede maandag van het jaar bekend staat als ‘Clean Off Your Desk Day’?! Waar het oorspronkelijk vandaan komt, is niet bekend. Wel is het een mooie mogelijkheid om het nieuwe jaar fris en opgeruimd te beginnen.

Lees “2e maandag in januari; opruiming Home pagina” verder