Nieuws

2e maandag in mei; opruiming teksten

opruiming teksten

De tweede maandag van mei grijpen we aan om de teksten op je website eens goed te bestuderen. Tijd voor de grote opruiming van teksten. Teksten voor je website schrijf je op het moment dat je begint met het maken van je website. Teksten zijn immers heel bepalend voor (de vindbaarheid van) je website. Maar, hoe vaak lees je daarna zelf de teksten nog goed door? Iets wat je regelmatig zou moeten doen.

Lees “2e maandag in mei; opruiming teksten” verder

4e maandag in april; update foto’s en video’s

update foto’s en video’s

Als je mij al langer volgt, krijg je sinds 2019 iedere maand een tip om je website up-to-date en opgeruimd te houden. Steeds een ander aandachtspunt zodat alles minimaal 1 keer per jaar aandacht krijgt.

Maar niet alleen je website (als je die al hebt) heeft onderhoud nodig, ook je sociale media kanalen verdienen dit. Om het behapbaar te houden, gaan we dit op de 4e maandag van de maand doen, de #4emaandagvandemaandupdate. Mocht je dus zowel je website als je sociale media up-to-date en schoon willen houden, dan kun je hier om de maandag mee aan de slag. Tenzij een maand 5 maandagen heeft natuurlijk 😉, dan heb je een extra maandag vrij.

Lees “4e maandag in april; update foto’s en video’s” verder

2e maandag in april; opruiming media

opruimen media

Een up-to-date website scoort beter in zoekmachines! Sowieso wil je je bezoekers natuurlijk de beste ervaring bieden en helpen. Genoeg redenen om regelmatig je website te onderhouden. Weet je niet waar te beginnen? Als je iedere maand een stukje doet, blijft het overzichtelijk en behapbaar. Neem bijvoorbeeld de tweede maandag van de maand tijd om op te ruimen; de #2emaandagvandemaandopruiming. Zo is in januari de ‘Home-pagina‘ onder handen genomen. In februari hebben we aandacht besteed aan de overige pagina’s op je website. En in maart ging onze aandacht volledig uit naar de ‘linken‘ op je pagina. In april staan de media op de planning voor de grote opruiming. 

Lees “2e maandag in april; opruiming media” verder