Nieuws

2e maandag in maart; opruiming linken

Linken opruimenVandaag geen (inter-)nationale opschoondag, maar we gaan lekker door met de grote opruiming van je website. Voor vandaag staan de ‘linken’ op de planning.

Verbinden

‘Linken’ betekent letterlijk ‘aan elkaar verbinden’. En dat is ook Lees “2e maandag in maart; opruiming linken” verder

Wat komt er voor het apenstaartje, oftewel de @?

e-mailadresJe gaat voor jezelf beginnen en de eerste stappen zijn gezet. De naam is gekozen, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK) is een feit en ook bij de Belastingdienst weten ze dat je begonnen bent. De volgende stap is het regelen van hosting, het registreren van je (web-)domein en het aan (laten) maken van een e-mailadres. Maar welke kies je? En waarom is een algemeen ‘info@’-adres niet altijd de beste keuze?
Lees “Wat komt er voor het apenstaartje, oftewel de @?” verder

2e maandag in februari; opruiming webpagina’s

Opruiming van je webpagina'sDe tweede maandag van januari was het ‘Clean Off Your Desk Day‘.  Hebben jullie deze ook aangegrepen om meteen de Home-pagina van je website aan te pakken?

De tweede maandag in februari gaan we gewoon verder met de opruiming. Vandaag is het namelijk Clean Out Your Computer Day. Een mooi moment om je computer, zowel aan de binnen- als buitenkant, eens goed schoon te maken. Maar ook een moment voor de opruiming van je webpagina’s. Lees “2e maandag in februari; opruiming webpagina’s” verder