Sociaal Plannen

Zullen we samen (sociaal) een planning maken voor je sociale media en nieuwsbrieven? Iedere 3e maandag van de maand, zodat je nog voldoende tijd hebt om een en ander uit te voeren!

Tijdens deze digitale live groepsbijeenkomst maken we eerst de vrije dagen inzichtelijk en bekijken we mogelijke inhakers voor jou. Maar je krijgt ook tips voor je content én ik denk met je mee. Ik deel de laatste ontwikkelingen op het gebied van de sociale media en hoe jij deze toe kunt passen.

Ook leer je veel van de vragen en tips van de andere  deelnemende ondernemers.

O ja, en ik vraag natuurlijk hoe het afgelopen maand is gegaan, accountability noemen we dat. We zijn jouw liefdevolle stok achter de deur en denken graag mee hoe het eventueel anders kan.

Klinkt goed?
Doe dan nu mee met Sociaal plannen.

“Het is meer dan alleen plannen. Ik ben er nog niet uit of ik dat überhaupt wil. Maar iedere maand stilstaan bij ‘wat wil ik eigenlijk komende maand’, is voor mij heel waardevol.”

Ik begeleid ondernemers graag bij het uitdenken en inplannen van sociale media. Om nog meer ondernemers te kunnen ondersteunen, verzorg ik maandelijks een (digitale) groepsbijeenkomst voor het samen inplannen van jouw sociale media, nieuwsbrieven en andere publicaties.

Tijdens deze digitale bijeenkomst van een uur bekijken we samen welke belangrijke dagen er (voor jou) die maand aankomen, met welke andere zaken je rekening moet houden, op welke dagen jij eventueel je nieuwsbrief gaat versturen, wanneer je iets gaat posten, wat je dan gaat posten, waar je dat gaat doen en hoe. En door de maandelijkse poll word je ook steeds herinnerd aan welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Na een uur heb je dus een complete maandplanning, inclusief de inhoud.

De ervaring leert dat het de uitvoering daarna een stuk makkelijker maakt.

Maar dat is niet het enige!

Heb je vragen over sociale media? Ook daar is ruimte voor. We denken graag met je mee over de inhoud. Geven tips over zowel de inhoud als de vorm. En we zijn natuurlijk elkaars cheerleader 🙂

“Doordat je het samen doet, hoor je vragen van anderen. Daar leer je veel van.”

Wat moet ik posten? 

Wanneer moet ik posten?

Waar moet ik posten?

Hoe blijf ik consistent zichtbaar op de sociale media?

Zijn dit vragen waar jij mee worstelt? Doe dan mee met ‘Sociaal plannen’.

Iedere 3e maandag van de maand gaan we van 9.00 – 10.00 uur aan de slag met jouw planning voor de daarop volgende maand.

Of sluit je liever in de avond aan? Ook dat kan op de 3e maandag van de maand, maar dan van 19.30 tot 20.30 uur.

Je maakt dus je eigen planning, maar wel lekker sociaal samen met anderen. Hierbij kun je natuurlijk altijd vragen stellen of een idee voorleggen. We denken sowieso met je mee.

Het enige wat je hierna nog hoeft te doen, is de nieuwsbrief, blogs of posts uitwerken. En zelfs dat kun je inplannen. Bovendien weet je al wat je wanneer wilt publiceren en dat scheelt enorm is al gebleken.

Foto sociaal plannen

De volgende keer Sociaal Plannen in de ochtend

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De volgende keer Sociaal Plannen in de avond

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ben jij er deze keer bij?

Je kunt overigens maandelijks opzeggen, dus je zit er niet aan vast. Probeer het gewoon een paar maanden uit.

Je doet nu mee voor 47,- excl btw per maand

“Na een uur Sociaal plannen weet ik precies wat ik de komende maand wil schrijven en posten.”

Samen Sociaal Plannen
Iedere maand 1 uur samen je planning uitwerken, inclusief inhoud en vorm, scheelt je de rest van de maand veel tijd. We houden hierbij uiteraard rekening met vrije dagen, Feestdagen, mijlpalen en allerlei andere belangrijke zaken. Als ondernemer zit je vaak vol ideeën, maar kom je maar niet goed tot de uitvoering. Door samen aan de slag te gaan met de planning en de ideeën, lukt dat wel.

Hoe dan?

Iedere 3e maandag van de maand komen we een uur digitaal bij elkaar. Na afloop staat je planning en weet je wat je verder uit kunt / wilt werken.

“Jongens wat leer ik weer veel vandaag tijdens sociaal plannen.”

De data in 2024

 1. Maandag 15 januari
 2. Maandag 19 februari
 3. Maandag 18 maart
 4. Maandag 15 april
 5. Dinsdag 21 mei -> in verband met Pinksteren eenmalig op dinsdag
 6. Maandag 17 juni
 7. Maandag 15 juli
 8. Maandag 19 augustus
 9. Maandag 16 september
 10. Maandag 14 oktober => in verband met de herfstvakantie eenmalig op de 2e maandag van de maand
 11. Maandag 18 november
 12. Maandag 16 december
Ik doe mee op maandagochtendIk doe mee op maandagavond