Google Bedrijfsprofiel in 5 stappen

Digitaal gevonden worden is voor veel bedrijven een belangrijke doelstelling op het gebied van communicatie. Teksten en foto’s op de website worden aangepast aan de actuele wensen van Google. SEO-cursussen worden gevolgd, advertenties worden geplaatst op Google AdWords of sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Allemaal zeer nuttige acties die zeker tot een betere vindbaarheid leiden, vooropgesteld dat de teksten voor de doelgroep leesbaar blijven natuurlijk.

Maar aan één ding wordt vaak voorbij gegaan; hoe zie het er dan uit als ik op Google gevonden word?

Hoe je gevonden wordt, kun je namelijk voor een groot deel zelf bepalen.

Hoe? Met Google Bedrijfsprofiel!
Ook wel Google MijnBedrijf / MyBusiness genoemd

In 5 stappen help ik je aan een betere lokale vindbaarheid. Vul hieronder je naam en e-mailadres is en je ontvangt ze in je mailbox.


Hoe nu verder?

Zoals met bijna alles wat je online doet, heeft ook een Google Bedrijfsprofiel een goede opzet en daarna onderhoud nodig. Ik help je hierbij graag op weg of neem het voor je uit handen. Hieronder staan een aantal favoriete mogelijkheden, maar we kunnen het natuurlijk ook even bespreken in een persoonlijk gesprek.


Basisles Google Bedrijfsprofiel

Is het gelukt om de eerste 5 stappen te zetten, maar wil je beter weten wat je Google Bedrijfsprofiel voor jou als ondernemer kan betekenen? Dan is de Basisles Google Bedrijfsprofiel een mooie volgende stap voor jou.


Booster Online Vindbaarheid (een live-dagdeel)

Is het gelukt om Google Bedrijfsprofiel aan te maken, maar kom je er maar niet aan toe om hem compleet en actueel te maken? Meld je dan aan voor een live-dagdeel ‘Booster Online Vindbaarheid’. Hier gaan we dieper in op het nut van Google Bedrijfsprofiel en wat je echt niet mag vergeten. En we gaan ook meteen aan de slag. Na dit dagdeel is jouw Google Bedrijfsprofiel klaar om gezien te worden. En heb je handvatten gekregen om er daarna ook het optimale uit te halen.


Meer informatie of ondersteuning nodig?

Wil je meer informatie over je vermelding op Google Bedrijfsprofiel of hulp bij het up-to-date maken en houden van je profielen op de sociale media? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.