Houd je website schoon en up-to-date

Opruiming

Geeft jouw website nog een goed beeld van jou en je diensten? Klopt alle informatie nog die er staat? Bekijk jij oude berichten regelmatig met de bril die je nu op hebt?

Wist je dat een verouderde website niet goed scoort in de zoekmachines. Een up-to-date website zorgt immers voor een optimale gebruikservaring van je bezoekers wat vervolgens resulteert in een hogere conversie. Reden dus om je website de nodige aandacht te geven en regelmatig te onderhouden.

Waar te beginnen? Start klein!

Weet je niet waar te beginnen? Als je iedere maand een stukje doet, blijft het overzichtelijk en behapbaar. De komende maanden krijg jij hiervoor iedere 2e maandag van de maand een tip. 

Meteen door met opruimen?

Iedere maand volgt er een tip. Wil je meteen door met je website? Op de check-list website vind je al veel tips om mee aan de slag te gaan.

Of vraag hulp bij de opruiming?

Kom je er zelf niet aan toe om je website up-to-date te maken en te houden? Blijft je eigen website een ondergeschoven kindje? Ik help je graag. Neem contact met me op dan bespreken we samen de mogelijkheden voor het onderhouden van jouw website.

Op de hoogte blijven van nieuwe tips? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met onder andere toekomstige tips betreffende de opruiming van mijn website.Met het versturen van dit contactformulier, ga je akkoord met ons privacybeleid. We zullen je zo nu en dan waardevolle berichten sturen.

Tip gemist? Of alle tips rustig teruglezen? Hier vind je alle opruimingstips van de afgelopen maanden bij elkaar:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.