Geeft jouw website nog een goed beeld van jou en je diensten? Klopt alle informatie nog die er staat? Bekijk jij oude berichten regelmatig met de bril die je nu op hebt? En maak tijd voor opruiming.

Wist je dat een verouderde website niet goed scoort in de zoekmachines. Een up-to-date website zorgt immers voor een optimale gebruikservaring van je bezoekers wat vervolgens resulteert in een hogere conversie. Reden dus om je website de nodige aandacht te geven en regelmatig te onderhouden.

Waar te beginnen? Start klein!

Weet je niet waar te beginnen? Als je iedere maand een stukje doet, blijft het overzichtelijk en behapbaar. Hieronder staat voor iedere 2e maandag van de maand een tip


Meteen door met opruimen?

Voor iedere maand staat hieronder een tip. Wil je nog verder door met je website? Op deΒ check-list websiteΒ vind je nog meer tips om mee aan de slag te gaan.


Tip gemist? Of alle tips rustig teruglezen? Hier vind je alle opruimingstips bij elkaar:

januariOpruiming Home pagina
februariOpruiming webpagina’s
maartOpruiming linken
aprilOpruiming media
meiOpruiming teksten
juniOpruiming plugins
juliOpruiming contactgegevens
augustusOpruiming CTA’s
septemberOpruiming keywords
oktoberOpruiming meta informatie
novemberOpruiming 404
decemberOpruiming opmaak

Liever luisteren?

Dat kan, hieronder vind je de gehele afspeellijst op SoundCloud:


Of vraag hulp bij de opruiming?

Kom je er zelf niet aan toe om je website up-to-date te maken en te houden? Blijft je eigen website een ondergeschoven kindje? Ik help je graag. Neem contact met me op dan bespreken we samen de mogelijkheden voor hetΒ onderhouden van jouw website.


Op de hoogte blijven van nieuwe tips? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.