Diensten

Waar kan ik jullie (met name praktisch en ‘simpel’) ondersteunen/helpen? Welke van onderstaande diensten zijn voor jullie interessant? Waar liggen voor jullie de kansen?

√ Website ontwikkeling, update, onderhoud en beheer

CarMos website up-dateHebben jullie al een website, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Of is hij nog niet geschikt voor smartphone of tablet (nog niet responsive)? Of kom je er maar niet aan toe om hem up-to-date te houden? Ik kan op verschillende manieren helpen jullie website te actualiseren en up-to-date te houden. Ik bied op dit vlak diverse diensten aan. Zo kan ik beginnen met een Mystery Visit om vast te stellen waar de verbeterpunten liggen. Dit is vervolgens uit te breiden met de uitvoering van de nodige up-dates. Tenslotte zijn er diverse mogelijkheden voor het up-to-date houden van de website. Bijvoorbeeld op basis van een abonnement.

√ Aan de slag met sociale media

CarMos sociale mediaOp een hele praktische manier kan ik jullie ondersteunen bij de opmerking ‘eigenlijk moeten we iets met sociale media’. Ik bied op dit vlak diverse diensten aan. We kunnen beginnen met het bepalen welke sociale media nuttig zijn voor jullie. Vervolgens kunnen we deze sociale media up-to-date maken. Tenslotte kunnen we afspraken maken betreffende het onderhoud en beheer van de sociale media. Bijvoorbeeld op basis van een abonnement.

√ Online vindbaarheid

CarMos SEOGevonden worden moet nu online gebeuren. Maar hoe doe je dit zonder grote investeringen? Hebben jullie hier geen tijd voor (om tijd voor te maken)? Dan neem ik het van je over.

√ Secretaris / coördinator

Er zijn in Nederland allerlei benamingen voor dezelfde, vaak coördinerende, taken. Activiteiten als verslaglegging (inclusief verspreiding en archivering) van vergaderingen. Maar ook zorgen voor een gedegen voorbereiding van deze overleggen en in de gaten houden van de opvolging. Belangrijk hierbij is het signaleren van (dreigende) termijnoverschrijdingen.

Niet iedere organisatie, stichting of vereniging heeft een mogelijkheid om een secretaris in loondienst te nemen. Soms is er ook niet wekelijks werk voor een secretaris of coördinator. Hierdoor is het lastig een dienstverband met iemand aan te gaan. In die gevallen kan een freelance secretaris uitkomst bieden.

√ Freelance communicatieadviseur

CarMos communicatieadviesIs je bedrijf te klein voor een medewerker communicatie. Maar wil je wel graag goed zichtbaar en vindbaar zijn op Google en sociale media? Hebben jullie een specifiek communicatievraagstuk? Tijdelijk extra handen nodig op afdeling communicatie? Al deze diensten biedt ik aan.

√ Freelance projectleider

CarMos projectleidingSoms blijven projecten maar duren. Of iedereen doet zijn deel, maar niemand heeft het totale overzicht. Als ervaren projectleider help ik je graag om projecten tot een goed einde te brengen.

 

 


De diensten van CarMos in het kort:

Voor werkzaamheden en projecten op het gebied van communicatie waar je zelf niet aan toekomt of geen zin hebt om tijd voor te maken, kun je bij mij terecht. Het opzetten en onderhouden van je website en sociale media, een eenmalig project of doorlopende communicatiewerkzaamheden.

Enkele Blog-berichten: