Caroline als trainer geeft trainingen

Yeah, na 5 jaar ondernemerschap heb ik de stap gezet om live-dagen te organiseren.

In mijn bijna 30 jaar werkervaring heb ik al vaak voor groepen gestaan. Ook in mijn vrije tijd sta ik wekelijks training te geven. Ik merk steeds vaker dat ‘anderen iets aanleren’ mij energie geeft. In mijn vrije tijd is dat badminton techniek en tactiek, maar dat zag ik mezelf niet als dagelijks werk doen. Toch kriebelde het wel.


Stokpaardje

Mijn business coach maakte mij er in 2022 op attent dat ik mijn opdrachtgevers altijd meegeef dat zij Google Bedrijfsprofiel (toen nog Google MijnBedrijf) actief in moeten zetten. Dat is mijn stokpaardje. Een maand daarna werd tijdens Sociaal plannen nog gezegd ‘we durven het al niet meer niet te gebruiken ;-)’, bij hen heb ik het er dus al goed inzitten :-). Mijn business coach merkte echter scherp op dat ik helemaal geen aanbod had betreffende Google Bedrijfsprofiel. Een mooie kans dus om de combinatie te maken met mijn vrijwillige trainersactiviteiten.

Tijd om aan de slag te gaan met nieuw aanbod. Want het is voor (kleine) ondernemers Γ©cht belangrijk om optimaal gebruik te maken van hun Bedrijfsprofiel. En zo ontstond het idee van een live-dag. Want in een live-dag kunnen we direct actief aan de slag en ga je met een ingericht account naar huis.


Eerste live-dag in de natuur

Aangezien ik mijn inspiratie haal uit de natuur en eerlijk gezegd geen hele dag binnen kan / wil zitten, had ik voor mijn eerste live-dagen een natuurcoach benaderd voor een break-programma. Door haar werden de deelnemers uitgedaagd om te ontdekken wat echt de energie is van hun onderneming. Een mooie toegevoegde waarde dus.

Op donderdag 20 oktober 2022 heeft de eerste CarMos-live dag plaatsgevonden in de bossen bij Dorst, bij Beum. Een inspirerende locatie midden in de natuur, maar goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid. Wat was dit leuk! Dit smaakte naar meer, dus de volgende data waren snel gepland.


Aanpassingen trainingen nodig

Helaas bleek in 2023 dat een hele dag op een fysiek locatie in Noord-Brabant niet voor alle ondernemers haalbaar is. De hele dag is dus inmiddels omgebouwd naar een (1-op-1) dagdeel en kan ook digitaal gedaan worden. Hierdoor is de fysieke locatie ook niet meer in de bossen, maar bij Dorpshuis ’t Klooster in Bavel (flexibelere mogelijkheden, aantrekkelijke huurprijzen, goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerplaats voor de deur). Deze Booster Online Vindbaarheid is zeker geschikt als je echt met je Google Bedrijfsprofiel aan de slag wilt, maar al weet dat je er zelf maar niet aan toekomt (om er tijd voor te maken).


DIY (do it yourself) ook mogelijk

Voor de ondernemers die wel zelf aan de slag (willen) gaan, ontwikkelde ik een Basisles Google Bedrijfsprofiel. Na deze online masterclass (waarin we echt beginnen bij het begin, vandaar dat Basisles een betere benaming leek) heb je als ondernemer de handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. Je weet wat je kunt doen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die je Google Bedrijfsprofiel je biedt.


Ik kom er op zondag mijn bed voor uit

Doen waar je blij van wordt is een veel gehoorde uitspraak. Als je in je vrije tijd vrijwillig 2 Γ‘ 3 keer per week training geeft en dat al jaren, moet dat wel goed zitten. Ik kom er op zondagochtend om 8.00uur mijn bed voor uit ;-). Met de Booster en de Basisles bied ik jou verschillende trainingen om met je online vindbaarheid aan de slag te gaan.

Ik krijg er energie van en heb er heel veel zin in om jouw online vindbaarheid komend jaar deze Boost te mogen geven!

Zie ik jou ook een keer?!