Wat anderen zeggen over de samenwerking met Caroline Mosies

Testimonials, reviews, aanbevelingen, referenties, ervaringen …. allemaal synoniemen. Het komt er op neer dat je hier kunt lezen ‘wat anderen vinden’ van onze samenwerking.


Lees hier alvast een aantal ‘kreten‘ uit afscheidskaarten en -boekjes van oud-collega’s.


Haar positieve en vrolijke instelling is een pré

Lukas Ruijs

Wij hebben Caroline leren kennen als een accurate en gedreven medewerkster, die de opgedragen werkzaamheden steeds tot onze volle tevredenheid heeft verricht. Haar positieve en vrolijke instelling is een pré… Lees meer “Haar positieve en vrolijke instelling is een pré”

Lukas Ruijs

Komt altijd met eigen ideeën en weet van aanpakken.

Celina Antonissen

Ik heb regelmatig met plezier en succes samengewerkt met Caroline betreffende communicatie omtrent Bso & Co-activiteiten. Caroline werkt erg nauwkeurig en snel. Ze komt altijd met eigen ideeën en weet… Lees meer “Komt altijd met eigen ideeën en weet van aanpakken.”

Celina Aarts

In alle opzichten een zeer professionele, praktisch ingestelde sparringpartner.

Hanneke Govaers

Tijdens de verschillende projecten is Caroline iemand die de voortgang en kwaliteit in alle omstandigheden nauwkeurig bewaakt. Ook draagt zij zorg voor een uitstekende afstemming en communicatie met de diverse… Lees meer “In alle opzichten een zeer professionele, praktisch ingestelde sparringpartner.”

Hanneke Govaers

Je weet wat je aan haar hebt!

Petra de Wit

Caroline is een fijne pro-actieve collega die heel duidelijk zaken kan neerzetten. Je kunt met haar goed overleggen en er wordt met besproken zaken ook direct actie ondernomen! Je weet… Lees meer “Je weet wat je aan haar hebt!”

Petra de Wit - Strootman

Haar servicegerichte instelling wordt door zowel interne als externe klanten gewaardeerd.

Walter Bakx

Wij hebben Caroline leren kennen als een collegiale en flexibele medewerkster, die zich altijd volledig inzette voor onze organisatie en die door zowel de leiding als de collega’s gewaardeerd werd.… Lees meer “Haar servicegerichte instelling wordt door zowel interne als externe klanten gewaardeerd.”

Walter Bakx

Een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt

Aline Vervaart

Caroline is een zeer gewaarde collega die bijna drie jaar lang mijn collega is geweest op de afdeling Communicatie & PR bij de Kober groep. Haar taken waren hier heel… Lees meer “Een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt”

Aline Vervaart

Heel nauwkeurig en bewaakt constant de voortgang en planningen van deze projecten.

Aline Vervaart

Caroline is een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt. Een van haar sterke punten is het coördineren van projecten en hier structuur in brengen. Ze is heel nauwkeurig en… Lees meer “Heel nauwkeurig en bewaakt constant de voortgang en planningen van deze projecten.”

Aline Vervaart

Scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen.

Andre Freyssen

Caroline is resultaatgericht en gaat voor kwaliteit. Ze is scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen. Verder is het goed om te sparren met… Lees meer “Scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen.”

Andre Freyssen

Aangename samenwerking en een tevreden klant.

Jeroen Houtsma

Een prima project (implementatie van een content management systeem) gedaan onder leiding van Caroline. Aangename samenwerking en een tevreden… Lees meer “Aangename samenwerking en een tevreden klant.”

Jeroen Houtsma
Houtsmatisering

Ze luistert goed en denkt met je mee.

Bianca Wijngaards

De samenwerking met Caroline is altijd fijn en houdt je up-to-date. Ze luistert goed en denkt met je mee. Daardoor blijft je marketing via social media goed bijgehouden en sluit… Lees meer “Ze luistert goed en denkt met je mee.”

Bianca Wijngaards

sprankelend en lekker hands on

Dorien Bastiaans

Vandaag de workshop ‘Boost je lokale vindbaarheid’ bij Caroline gevolgd. Deze dame weet waar ze over praat! De dag was sprankelend en lekker hands on. Ik hou… Lees meer “sprankelend en lekker hands on”

Dorien Bastiaans

‘… legt zo uit dat leken goed begrijpen hoe het werkt’

Inge Verton

Super leerzame workshop over vindbaarheid met behulp van Google mijn bedrijf met Caroline Mosies van CarMos! Het was leuk, duidelijk en ik kon mijn bedrijf met gemak beter positioneren en… Lees meer “‘… legt zo uit dat leken goed begrijpen hoe het werkt’”

Inge Verton

Caroline is kundig, weet waar ze het over heeft ..

Esmeralda Hubner

Ik heb met Caroline mijn Bedrijfsprofiel in Google aangepast en aangevuld, in een 1 op 1 sessie. Dit was heel fijn, Caroline is kundig, weet waar ze het over heeft… Lees meer “Caroline is kundig, weet waar ze het over heeft ..”

Esmeralda Hübner

Leerzaam en een eye-opener

Nico Maas

Op 27-2-2024 een Workshop/presentatie bijgewoond van CarMos (Caroline). Was leerzaam en een eye-opener, te meer wij Google business helemaal hadden laten liggen als online uiting van Solid… Lees meer “Leerzaam en een eye-opener”

Nico Maas

Praktisch en gelijk toepasbaar.

Rian Bevelander

Leuke en leerzame workshop van Caroline gevolgd. Praktisch en gelijk toepasbaar. Een echte… Lees meer “Praktisch en gelijk toepasbaar.”

Rian Bevelander
True Colors Styling

Fijne en duidelijke uitleg

Wat een fijne en duidelijke uitleg heb ik gekregen! Goed om te weten wat ik voor mogelijkheden heb met mijn Google bedrijfsprofiel. En ook waarom het zo belangrijk is om… Lees meer “Fijne en duidelijke uitleg”

Wendy Raaimakers
Wendingen

Review indienen

Fijn als jullie ook je aanbevelingen of ervaringen willen delen. Deze referenties bieden een goede indicatie voor anderen die gebruik willen maken van mijn diensten. Alvast hartelijk bedankt voor de moeite.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplichte velden

Fijn als je deze wilt delen, dat geeft lezers meer vertrouwen.
Wordt niet getoond op de website.
Fijn als je deze wilt delen, dat geeft lezers meer vertrouwen en jou exposure ;-).
waardering velden