Online vindbaarheid

boost je lokale vindbaarheid

Gevonden worden willen we allemaal. Er wordt van alles gedaan voor een optimale (online) vindbaarheid. Vroeger volstond het om (goed) in de Gouden Gids en/of het telefoonboek te staan en ervoor te zorgen dat je ‘in de straat’ goed zichtbaar was. Maar de tijden zijn veranderd. De Gouden Gids en het telefoonboek zijn samen nog maar één boekwerkje waar (op papier) zelden nog gebruik van wordt gemaakt.

CarMos SEO

Gevonden worden moet nu online gebeuren. Maar hoe doe je dit zonder grote investeringen? Wat is SEO, oftewel search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie? Wat zijn de simpele en praktische stappen die zorgen voor een betere (lokale) vindbaarheid?

Live-dag ‘Boost je lokale vindbaarheid

Wil jij aan de slag met je lokale vindbaarheid? Meld je dan aan voor mijn live-dag ‘Boost je lokale vindbaarheid’. Tijdens deze interactieve live-dag gaan we aan de slag met Google MijnBedrijf. We zitten geen uren achter een laptop, maar komen meteen in actie. En na de lunch hebben we een breakprogramma met natuurcoach. Je leest er hier alles over.


Neem contact met me op via Caroline@CarMos.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele Blog-berichten: