overzichtelijkEn dan is het al weer september. Het eerste kwartaal is voorbij, de btw-aangifte is weg. Dat heb ik al vaker gedaan bij C5Architecten, dus ik weet wat er verwacht wordt. En toch, als het voor jezelf is, is het weer even nadenken en uitzoeken. Met wat hulp is het helemaal goed gekomen. Boekhouding is nagenoeg onder controle, dus nu kan ik me gaan richten op mijn ‘core business’; het echte werk.

Inmiddels ben ik aan de slag gegaan voor een tweede opdrachtgever; Ernst Bennink schilderwerk. De website (www.ebschilderwerk.nl) voldeed niet meer aan de eisen, een aanzet voor een nieuwe website was gemaakt, maar hoe nu verder? Dat was in het kort de vraagstelling van Ernst. Hiervoor is hij bij CarMos aan het juiste adres. Met name bij kleine(re) bedrijven komt de website op de laatste plaats, terwijl het toch je digitale visitekaartje is. Ik neem die zorgen graag van je over. Uiteraard inclusief een advies betreffende de uitvoering.

Bij Ernst Bennink schilderwerk zorgde de oude website er eerder voor dat (potentiΓ«le) klanten wegliepen dan dat ze contact opnamen. Dit moest dus zo snel mogelijk aangepast worden, maar de nieuwe website was nog niet klaar voor publicatie. Op advies van CarMos hebben we de pagina’s ‘Home’ en ‘Contact’ van de nieuwe website in orde gemaakt en die alvast gepubliceerd. De overige pagina’s kunnen we dan op de achtergrond aanpassen en publiceren zodra deze afgewerkt zijn. Zo is er ook meteen regelmatig iets nieuws te melden op de website, dat vindt Google dan weer leuk.

Het publiceren van een nieuwe website hoeft niet altijd in één keer, het kan ook in delen. Dat houdt het (voor-)werk meteen overzichtelijk en behapbaar voor de ondernemer. En is daarnaast dus goed voor de online vindbaarheid.