Niet alleen je website (als je die al hebt) heeft regelmatig aandacht nodig, ook je sociale media kanalen verdienen dit. Om het behapbaar te houden, gaan we dit iedere 4e maandag van de maand bijhouden, de #4emaandagvandemaandupdate.

Op de 2e maandag van de maand kun je dan je website onderhouden met de #2emaandagvandemaandopruiming. Mocht je dus zowel je website als je sociale media up-to-date en schoon willen houden, dan kun je hier om de maandag mee aan de slag. Tenzij een maand 5 maandagen heeft natuurlijk πŸ˜‰, dan heb je een extra maandag vrij.

Op deze 4e maandag van november besteden we aandacht aan de algemene instellingen.

De algemene instellingen van je sociale media, hoe vaak kijk je daar nog naar? En bijvoorbeeld je privacy instellingen? Als ik heel eerlijk ben, keek ik daar na het instellen nooit meer naar. Want, tja er verandert toch niets? Denk je dan.


Welke nieuwe mogelijkheden zijn er

In principe klopt dat natuurlijk, maar……. Door diverse up-dates kunnen instellingen een andere invulling en andere mogelijkheden krijgen. Van de belangrijke wijzigingen word je vaak op de hoogte gebracht door de sociale kanalen. Maar, lees jij bijvoorbeeld al die privacy wijzigingen altijd helemaal door? Heel eerlijk? Oftewel, weet jij precies wat die aanpassingen dan voor jou betekenen? Of vertrouw je erop dat het allemaal wel goed zal zijn? En welke meldingen ontvang jij? Zijn deze allemaal (nog) gewenst? Of zijn er wellicht nieuwe mogelijkheden.

Goed om hier zo nu en dan even doorheen te lezen.


Welke veranderingen zijn gewenst?

En ook hier geldt natuurlijk; jij en jouw onderneming kunnen ook veranderen door een jaar heen. Klopt bijvoorbeeld, heel simpel, de website(-pagina) die gekoppeld is nog? En je opgegeven interesses?

Goed dus om minimaal jaarlijks even je algemene instellingen door te lopen.

Deze maand een redelijk korte up-date. Maar het kan wel een hele belangrijke zijn. Ik hoop je hiermee weer voldoende inspiratie te hebben gegeven om ook deze maand weer een stukje up-date te doen aan je sociale media.

Heb je nog vragen? Neem gewoon contact met me op via bijvoorbeeld het contactformulier of een direct bericht.