Aangename samenwerking en een tevreden klant.

Een prima project (implementatie van een content management systeem) gedaan onder leiding van Caroline. Aangename samenwerking en een tevreden klant.

Jeroen Houtsma
Houtsmatisering
Projectleiding website

Scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen.

Caroline is resultaatgericht en gaat voor kwaliteit. Ze is scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen. Verder is het goed om te sparren met een opdrachtgever die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) communicatie.
We hebben goed samengewerkt aan de website en aan de content voor Kindwijzer.

Andre Freyssen
Projectleiding, Projectleiding website

Heel nauwkeurig en bewaakt constant de voortgang en planningen van deze projecten.

Caroline is een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt. Een van haar sterke punten is het coördineren van projecten en hier structuur in brengen. Ze is heel nauwkeurig en bewaakt constant de voortgang en planningen van deze projecten. Caroline weet van aanpakken en zal een uitdaging nooit uit de weg gaan.

Als persoon is Caroline een makkelijke, leuke en sociale collega om mee samen te werken. Zij is zal er alles aan doen om ook de collega’s te helpen indien dat nodig is. Ik zal Caroline dan ook zeker aanbevelen bij eender welk bedrijf omdat ik weet dat ze een aanvulling op het team zal zijn!

Aline Vervaart
Projectleiding