Een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt

Caroline is een zeer gewaarde collega die bijna drie jaar lang mijn collega is geweest op de afdeling Communicatie & PR bij de Kober groep. Haar taken waren hier heel divers. Zo deed zij de opmaak van verschillende promotionele folders, posters en advertenties, schreef zij presberichten, organiseerde zij evenementen en beheerde zij mede de Kober.nl website en het intranet. Dit door het schrijven en plaatsen van nieuwsberichten, documenten, foto’s etc.

Caroline is een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt. Een van haar sterke punten is het coördineren van projecten en hier structuur in brengen. Ze is heel nauwkeurig en bewaakt constant de voortgang en planningen van deze projecten. Caroline weet van aanpakken en zal een uitdaging nooit uit de weg gaan.

Als persoon is Caroline een makkelijke, leuke en sociale collega om mee samen te werken. Zij is zal er alles aan doen om ook de collega’s te helpen indien dat nodig is. Ik zal Caroline dan ook zeker aanbevelen bij eender welk bedrijf omdat ik weet dat ze een aanvulling op het team zal zijn!

Haar servicegerichte instelling wordt door zowel interne als externe klanten gewaardeerd.

Wij hebben Caroline leren kennen als een collegiale en flexibele medewerkster, die zich altijd volledig inzette voor onze organisatie en die door zowel de leiding als de collega’s gewaardeerd werd.

Caroline is een fijne en betrouwbare collega. Ze is initiatiefrijk, enthousiast en betrokken en ze werkt projectmatig en gestructureerd. Haar servicegerichte instelling wordt door zowel interne als externe klanten gewaardeerd. Caroline werkt efficiënt en oplossingsgericht. Ze is een aanwinst geweest voor onze afdeling en we zullen haar missen!

Je weet wat je aan haar hebt!

Caroline is een fijne pro-actieve collega die heel duidelijk zaken kan neerzetten. Je kunt met haar goed overleggen en er wordt met besproken zaken ook direct actie ondernomen! Je weet wat je aan haar hebt!