Wat anderen zeggen over de samenwerking met Caroline Mosies

Testimonials, reviews, aanbevelingen, referenties, ervaringen …. allemaal synoniemen. Het komt er op neer dat je hier kunt lezen ‘wat anderen vinden’ van onze samenwerking.


Lees hier alvast een aantal ‘kreten‘ uit afscheidskaarten en -boekjes van oud-collega’s.


Haar positieve en vrolijke instelling is een pré

Lukas Ruijs

Wij hebben Caroline leren kennen als een accurate en gedreven medewerkster, die de opgedragen werkzaamheden steeds tot onze volle tevredenheid heeft verricht. Haar positieve en vrolijke instelling is een pré… Lees meer “Haar positieve en vrolijke instelling is een pré”

Lukas Ruijs

Komt altijd met eigen ideeën en weet van aanpakken.

Celina Antonissen

Ik heb regelmatig met plezier en succes samengewerkt met Caroline betreffende communicatie omtrent Bso & Co-activiteiten. Caroline werkt erg nauwkeurig en snel. Ze komt altijd met eigen ideeën en weet… Lees meer “Komt altijd met eigen ideeën en weet van aanpakken.”

Celina Aarts

In alle opzichten een zeer professionele, praktisch ingestelde sparringpartner.

Hanneke Govaers

Tijdens de verschillende projecten is Caroline iemand die de voortgang en kwaliteit in alle omstandigheden nauwkeurig bewaakt. Ook draagt zij zorg voor een uitstekende afstemming en communicatie met de diverse… Lees meer “In alle opzichten een zeer professionele, praktisch ingestelde sparringpartner.”

Hanneke Govaers

Je weet wat je aan haar hebt!

Petra de Wit

Caroline is een fijne pro-actieve collega die heel duidelijk zaken kan neerzetten. Je kunt met haar goed overleggen en er wordt met besproken zaken ook direct actie ondernomen! Je weet… Lees meer “Je weet wat je aan haar hebt!”

Petra de Wit - Strootman

Haar servicegerichte instelling wordt door zowel interne als externe klanten gewaardeerd.

Walter Bakx

Wij hebben Caroline leren kennen als een collegiale en flexibele medewerkster, die zich altijd volledig inzette voor onze organisatie en die door zowel de leiding als de collega’s gewaardeerd werd.… Lees meer “Haar servicegerichte instelling wordt door zowel interne als externe klanten gewaardeerd.”

Walter Bakx

Een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt

Aline Vervaart

Caroline is een zeer gewaarde collega die bijna drie jaar lang mijn collega is geweest op de afdeling Communicatie & PR bij de Kober groep. Haar taken waren hier heel… Lees meer “Een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt”

Aline Vervaart

Heel nauwkeurig en bewaakt constant de voortgang en planningen van deze projecten.

Aline Vervaart

Caroline is een duizendpoot die zich dingen snel eigen maakt. Een van haar sterke punten is het coördineren van projecten en hier structuur in brengen. Ze is heel nauwkeurig en… Lees meer “Heel nauwkeurig en bewaakt constant de voortgang en planningen van deze projecten.”

Aline Vervaart

Scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen.

Andre Freyssen

Caroline is resultaatgericht en gaat voor kwaliteit. Ze is scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen. Verder is het goed om te sparren met… Lees meer “Scherp en proactief maar altijd met een glimlach en op zoek naar oplossingen.”

Andre Freyssen

Aangename samenwerking en een tevreden klant.

Jeroen Houtsma

Een prima project (implementatie van een content management systeem) gedaan onder leiding van Caroline. Aangename samenwerking en een tevreden… Lees meer “Aangename samenwerking en een tevreden klant.”

Jeroen Houtsma
Houtsmatisering

Review indienen

Fijn als jullie ook je aanbevelingen of ervaringen willen delen. Deze referenties bieden een goede indicatie voor anderen die gebruik willen maken van mijn diensten. Alvast hartelijk bedankt voor de moeite.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplichte velden

Fijn als je deze wilt delen, dat geeft lezers meer vertrouwen.
Wordt niet getoond op de website.
Fijn als je deze wilt delen, dat geeft lezers meer vertrouwen en jou exposure ;-).
waardering velden