Mystery Visit Online Vindbaarheid

Niet continu online aanwezig zijn, maar wel online gevonden worden. Klinkt dit jou als ondernemer als muziek in je oren? Maar klinkt het ook als een utopie? Dan heb ik goed nieuws voor je; als je de juiste dingen consistent doet, hoef je niet continu zichtbaar te zijn om toch gevonden te worden.

Een Mystery Visit Online Vindbaarheid kan je helpen

Wat die juiste dingen dan zijn zal per ondernemer en per branche anders zijn. Vraag hiervoor nu een Mystery Visit Online Vindbaarheid aan. Ik bekijk in congnito (wel zo eerlijk en een beetje mysterieus πŸ˜‰) jouw online vindbaarheid.

Je ontvangt daarna van mij een persoonlijk rapport met een aantal praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Welke zoekwoorden?

Om je vindbaarheid te beoordelen, is het belangrijk om te weten waarop je dan gevonden wilt worden, op welke zoekwoorden.

Denk hier (nog eens) goed over na.

Laat me dat dan ook even weten.

Is zeker helpend en zet mij weer aan mbt google en website.

Welke struggles?

Tenslotte ben ik benieuwd waar jij tegenaan loopt (of hikt) als het om online vindbaarheid gaat.

Vergeet dat dus ook niet te vermelden.

Ik ben er blij mee, je hebt me weer op ideeΓ«n gebracht!

Ik help je op weg

Dus, ben jij benieuwd welke relatief eenvoudige taken je in kunt bouwen in je maandelijkse routine om beter online gevonden te worden? Of welke verbeteringen er wellicht eenmalig gedaan kunnen worden? Vraag een Mystery Visit Online Vindbaarheid aan en ik help je op weg.

O wauw, wat een fantastische tips zeg. Enorm bedankt! Heel fijn jouw duidelijke instructie erbij.

Altijd anders, maar altijd praktisch

Je online vindbaarheid wordt bepaald door alles wat er over jou en je onderneming te vinden is. Het is dus een combinatie van je website, activiteiten op sociale media en spontane vermeldingen (eventueel door anderen). De tips kunnen dus heel uiteenlopend zijn voor de verschillende ondernemers. Maar ze zijn altijd praktisch en relatief makkelijk uitvoerbaar.