Yeah, na 5 jaar ondernemerschap heb ik de stap gezet om een live-dag te organiseren; ‘Boost je lokale vindbaarheid’.

In mijn bijna 30 jaar werkervaring heb ik al vaak voor groepen gestaan. Ook in mijn vrije tijd sta ik wekelijks training te geven. Ik merk steeds vaker dat ‘anderen iets aanleren’ mij energie geeft. In mijn vrije tijd is dat badminton techniek en tactiek, maar dat zag ik mezelf niet als dagelijks werk doen.

Mijn business coach maakte mij er op attent dat ik mijn opdrachtgevers altijd meegeef dat zij Google MijnBedrijf actief in moeten zetten. Dat is mijn stokpaardje. Afgelopen maand tijdens Sociaal plannen werd nog gezegd ‘we durven het al niet meer niet te gebruiken ;-)’, bij hen heb ik het er dus al goed inzitten :-). Mijn business coach merkte echter scherp op dat ik helemaal geen aanbod had betreffende Google MijnBedrijf.

boost je lokale vindbaarheid

Tijd dus om daarmee aan de slag te gaan. Want het is voor (kleine) ondernemers écht belangrijk om er optimaal gebruik van te maken. En zo ontstond het idee van een live-dag ‘Boost je lokale vindbaarheid’. Want in een live-dag kunnen we direct actief aan de slag en ga je met een ingericht account naar huis.

Aangezien ik mijn inspiratie haal uit de natuur en eerlijk gezegd geen hele dag binnen kan / wil zitten, heb ik een natuurcoach benaderd voor een break-programma. Door haar worden de deelnemers uitgedaagd om te ontdekken wat echt de energie is van hun onderneming. Een mooie toegevoegde waarde dus.

Op donderdag 20 oktober 2022 heeft de eerste CarMos-live dag plaatsgevonden in de bossen bij Dorst, bij Beum. Een inspirerende locatie midden in de natuur, maar goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid. Wat was dit leuk! Dit smaakt nar meer, dus de volgende data zijn al gepland. En jij bent natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten.

Je leest er alles over op ‘Boost je lokale vindbaarheid’.

Doen waar je blij van wordt is een veel gehoorde uitspraak. Als je in je vrije tijd vrijwillig 2 á 3 keer per week training geeft en dat al jaren, moet dat wel goed zitten.

Ik heb er heel veel zin in! Zie ik jou ook een keer?!