Je weet niet wat je niet weet

Laatst sprak ik op een netwerkbijeenkomst met een ondernemer over haar Google Bedrijfsprofiel. Ja, dit had ze volledig ingevuld. Mooi, dat hoor ik graag.

‘Maar, voeg je ook minimaal maandelijks iets toe?’ was mijn vervolgvraag. β€˜Nee joh, dat dan weer niet’. We praatten nog wat verder over sociale media, websites en natuurlijk over netwerken.


Dit is niet voor mij

Toen het tijd was om weer van tafel te wisselen, gaf ik haar een flyer van de Basisles Google Bedrijfsprofiel. Haar reactie; β€˜Ik denk dat je die beter aan iemand anders kunt geven, ik ben niet de juiste persoon hiervoor. Ik heb hem al volledig ingevuld weet je nog?’.

‘Ja, maar je gaf ook aan niet te weten dat je maandelijks iets toe moet voegen en waarom dat dan goed zou zijn. Ik denk dus dat jij hier juist veel uit zou kunnen halen. Jij weet namelijk al dat je Google Bedrijfsprofiel belangrijk is, je weet alleen niet dat je er nog niet alles over weet!’


‘Het is onmogelijk om iets te leren als je denkt dat je alles weet’

De volgende quote van Omdenken sluit hier mooi op aan; β€˜Het is onmogelijk om iets te leren als je denkt dat je alles weet’. Blijf open staan voor kennis van een ander. Je weet immers niet wat je niet weet. En dat kan je zo nog maar eens positief verrassen.


Ik beloof je minimaal 1 keer een ‘Goh, kan dat ook?’

Tijdens de Basisles Google Bedrijfsprofiel zal je zeker een keer denken ‘goh kan dat ook? Dat wist ik nog niet’.

De eerstvolgende Basisles is op maandag 10 juni om 19.30 uur. Ze vinden digitaal via Zoom plaats.

Elders op mijn website staan nog meer data en tijden voor 2024, dus er zal ook een mogelijkheid tussen zitten voor jou.

Aanrader al zeg ik het zelf πŸ˜‰