Wat moeten allemaal in mijn Google Bedrijfsprofiel staan? En wat in de bedrijfsomschrijving daar? Het antwoord op deze vraag kan zo uitgebreid zijn als je zelf wilt. Het korte antwoord is ‘eigenlijk alles’. Van adres tot telefoonnummer en van aanbod tot updates.

Bedrijfsomschrijving Google Bedrijfsprofiel

Maar om specifiek in te gaan op de bedrijfsomschrijving van je Google Bedrijfsprofiel; ook daar is veel meer uit te halen dan de meeste ondernemers nu doen. Is jouw Google Bedrijfsprofiel bijvoorbeeld te vinden onder- jouw eigen (meisjes-)naam? Iets wat echt heel vaak vergeten wordt door ondernemers, maar o zo belangrijk is.


Vergeten punt 1

Ben jij op een netwerkbijeenkomst geweest, dan onthouden ze je naam. Gaat iemand jou dan daarna Googelen (en ja, ook jouw contacten doen dat), vinden ze dan jouw Google Bedrijfsprofiel? Of bijvoorbeeld alleen je sportuitslagen of vrijwilligerswerk?


Keuzes maken

In Bedrijfsomschrijving heb je 750 tekens. Niet echt heel veel dus. Deste belangrijker om de juiste informatie zicht- en vindbaar te maken.


Nog 4 vergeten punten

Weten welke andere 4 punten ondernemers nog meer vaak vergeten? Download dan nu gratis β€˜De 5 dingen die ondernemers vaak vergeten in hun bedrijfsomschrijving van hun Google Bedrijfsprofiel.’

Hierin leg ik ook uit wat de toegevoegde waarde van je meisjesnaam kan zijn 😊.