Website ontwikkeling, update, onderhoud en beheer

Hebben jullie al een website, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Of is hij nog niet geschikt voor smartphone of tablet (nog niet responsive)? Of staan jullie nog aan het begin van het maken van een website?

Vaak ontbreekt de tijd, kennis of animo om hier zelf mee aan de slag te gaan. Ik kan op verschillende manieren helpen bij jullie website ontwikkeling en ondersteunen bij het actualiseren en up-to-date houden.

Een goed begin is hierbij een Mystery Visit. Op die manier krijgen we beter in beeld waar de mogelijkheden en verbeterpunten liggen.


Online programma

Een andere mogelijkheid is dat je zelf aan de slag gaat met behulp van mijn online programma ‘In 3 stappen naar een bloeiende website’. Je kunt er hierbij voor kiezen om het verder zelf te doen (DIY), samen met een groep of met 1-op-1 begeleiding van mij (VIP). Kijk op Online training website – CarMos Online voor de mogelijkheden en prijzen.

Eerst ervaren wie ik ben en hoe ik werk, doe dan gratis mee met de Challenge: In 3 simpele stappen een goed basisplan voor je website – CarMos Online

gratis challenge basisplan website

Nieuw of aangepast

Heb je nog geen website, of is deze zo verouderd dat onderhouden niet meer nuttig of mogelijk is? CarMos maakt in overleg met jullie een (nieuwe) website. Een verouderde website voorzien we graag van een facelift zodat ook die weer bijdraagt aan je digitale zichtbaarheid.

We beginnen hierbij met het bepalen van de doelgroep; voor wie wordt de website gemaakt? Veel meer mensen hebben natuurlijk toegang tot je (openbare) website, maar we houden bij de opbouw en de teksten wel rekening met een specifieke doelgroep. Deze doelgroep kan overigens per pagina best afwijken.

Daarna stellen we samen een contentplan op. Oftewel, we bepalen samen de inhoud. Welke pagina’s zijn nodig en wat moet hier op komen te staan. En, ook niet onbelangrijk, wie gaat daarvoor zorgen. Ook de nodige foto’s worden hierbij niet vergeten; beelden zeggen nu eenmaal meer dan 1.000 woorden.


Website ontwikkeling

Het webdesign houden we simpel, maar effectief. Voor bezoekers moet het meteen duidelijk zijn waar de website over gaat en ze moeten niet verdwalen. Wat een website mooi maakt is voor iedereen anders. Het bepalen van het webdesign gebeurt hierom uiteraard in overleg, maar vanuit CarMos altijd voorzien van onderbouwde adviezen.

Hierna volgt het (her-)schrijven van teksten. Uiteraard houden we hierbij rekening met SEO, oftewel we schrijven de teksten op een manier dat de zoekmachines ze goed kunnen vinden. De teksten worden afgestemd op de bezoekers, maar ook op de nodige zoekwoorden waarop die pagina gevonden moet worden. De leesbaarheid (door de doelgroep) is echter altijd leidend.

Tenslotte volgt het β€˜vullenβ€˜. Ook dit kan door CarMos verzorgd worden. Per pagina worden de nodige teksten en afbeeldingen ingevoegd, inclusief de samenvatting van die pagina en de meta-omschrijving.


CarMos website up-dateOnderhoud 

Met een (nieuwe) website ben je er nog niet; een website is nooit β€˜af’. Denk maar aan dat telefoonnummer wat aangepast moet worden, maar ook een link naar een andere pagina die vervalt zodra die pagina verdwijnt of een andere naam krijgt. Of de foto die niet meer van toepassing is. Of een zin die bij nader inzien anders geformuleerd moet worden. Bovendien verschijnen websites die regelmatig aangepast worden hoger in de zoekresultaten. Kortom, onderhoud aan je website zorgt voor een correcte en betere online zichtbaarheid.

CarMos biedt hiervoor een abonnementsvorm waardoor je doorlopend verzekerd bent van een onderhouden website. De kosten zijn afhankelijk van het aantal pagina’s en de complexiteit van je website.


Benieuwd naar de (abonnements-)mogelijkheden?

Neem contact met me op via Caroline@CarMos.nl.

Overige diensten CarMos

Weten waarvoor je nog meer bij CarMos terecht kunt? Kijk bij de overige diensten op mijn website.

Enkele Blog-berichten: