Over CarMos

De naam CarMos is een samentrekking Caroline Mosies;
communicatieadviseur uit Bavel (gemeente Breda) met de nodige ervaring in zowel off- als online communicatie.


Karma

Maar de naam is ook afgeleid van ‘Karma’: De letterlijke betekenis van karma is “handelen” of “actie”. Karma wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Belangrijk in en zeker van toepassing voor (digitale) communicatie; er is actie nodig om iets in gang te zetten, maar als je dat op de juiste en positieve manier doet, zal het gevolg het waard zijn. ‘What goes around, comes around’; ik geloof er in!


Kosmos

Tenslotte zit in de naam Kosmos; oftewel ‘het heelal’ verscholen. Want ook bedrijven en organisaties die regionaal werken hebben te maken met heel de wereld zodra zij met digitale communicatie aan de slag gaan.


Huisstijlkleur CarMos groen

De kleur groen als huisstijlkleur is overigens ingegeven door de natuur; voor mij een grote inspiratiebron.

Zo kunnen op het oog mooie Vergeet-me-nietjes ineens een zwerm vliegen blijken te bevatten.

Ook bij een website kan het zijn dat de buitenkant er goed uitziet. Als je dan beter kijkt, kan de website toch ‘bugs‘ (in dit geval een fout in een website waardoor deze niet goed werkt, maar het woord ‘insect’ is hier vast niet toevallig gekozen) blijken te bevatten.


Caroline Mosies

Na afronding van mijn HEAO-CE in 1995, ben ik gaan werken in diverse functies en binnen uiteenlopende branches. Welke precies, dat lees je op mijn LinkedIn-pagina ;-). Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het aanspreken van verschillende doelgroepen. In 2017 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet. Mijn opgedane ervaring komt hierbij goed van pas. De combinatie van het ondernemer- en moederschap biedt uiteraard uitdagingen, maar bevalt me zeer goed.

Wil je mij beter leren kennen?

Kijk dan eens op mijn Facebook– of Instagram-pagina.

Meer over mijn werkervaring vind je ook op deze website.

Enkele Blog-berichten: