Projectleiding website

Spreekt jouw communicatiemedewerker niet ‘dezelfde taal’ als de technische uitvoerder van je nieuwe website? Of heeft je communicatieafdeling hier helemaal geen tijd voor? En komt om deze redenen je (nieuwe) website maar niet in de lucht? Schakel een externe projectleider-website in.

Vertaalslag en coördinatie

Ik maak de vertaalslag van wensen naar techniek en vice versa. Maar ook het regelen van de juiste foto’s en teksten kan ik als projectleider-website uit handen nemen. Moeten de teksten nog door diverse personen gecontroleerd en geredigeerd worden? Geen probleem, ik coördineer en organiseer dit graag voor jullie.

Uitvoering

Ook geen tijd om de website te vullen? Ook dit voer ik graag voor jullie uit. Jullie hoeven dus alleen nog reactief bezig te zijn met de nieuwe website; wel zo fijn voor je to-do-lijst.

Meedenken

Bijkomend voordeel is dat ik als projectleider-website met externe ogen naar jullie (nieuwe) website kijk; ik verplaats me makkelijk en zonder beroepsdeformatie in jullie doelgroep wat de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe website zeker ten goede zal komen. Ik denk graag mee vanuit de wensen en vanuit de technische mogelijkheden.

Geen grote website nodig, maar wel een nieuwe?

Dat kan ik in zijn geheel verzorgen. Kijk hiervoor bij Website ontwikkeling, update, onderhoud en beheer.

CarMos projectleidingBenieuwd wat ik voor jullie als projectleider-website kan betekenen en hoe snel jullie nieuwe website af kan zijn?

Neem contact met me op via Caroline@CarMos.nl of 06-24548824, ik kom graag bij jullie langs.

Projectleider communicatie

Ik kom ook graag langs voor andere projecten op het gebied van (digitale) communicatie of bijvoorbeeld de implementatie van nieuwe software pakketten. Kijk hiervoor op pagina Freelance projectleider.

Een volledig overzicht van mijn diensten vind je op deze website.