Freelance projectleider

CarMos projectleiding

Soms lijken projecten maar niet op te schieten. Vaak komt dit omdat medewerkers het ‘erbij’ moeten doen. Het heeft bij niemand prioriteit. Er is geen specifieke projectleiding. De waan van de dag vraagt hele andere aandachtspunten en het project blijft op de laatste plaats komen.

Aansturen en motiveren

Als ervaren projectleider help ik je graag. Ik stuur de nodige personen aan en motiveer hen. Of het nu om een vernieuwing van de website gaat of de implementatie van een nieuw (digitaal) systeem, ik word de specialist en vraagbaak binnen jullie organisatie. Ik maak de vertaalslag tussen de wensen en de technische mogelijkheden. Je geeft de coördinatie uit handen, maar alles gebeurt gewoon intern en in nauw overleg. Moeten er bijvoorbeeld voor de website nog nieuwe foto’s geregeld worden? Ik neem contact op met een fotograaf en regel de fotoshoot. Zijn er nog geen teksten? Samen bespreken wie deze gaat maken en in welke talen. Vervolgens zorg ik ervoor dat het geregeld wordt.

Jullie hebben je handen vrij

Het blijft jullie project, alleen neem ik je de trekkersrol uit handen, zodat jullie je handen vrij hebben voor de dagelijkse werkzaamheden.

Interim projectleiding, klinkt goed toch?

Neem contact met me op via Caroline@CarMos.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kijk op mijn website welke andere diensten je aan mij uit handen kunt geven.