Freelance Communicatieadviseur

Is je bedrijf te klein voor een medewerker communicatie? Maar wil je wel graag goed zichtbaar en vindbaar zijn op Google en sociale media? Hebben jullie een specifiek communicatievraagstuk? Tijdelijk extra handen nodig op afdeling communicatie? Willen jullie een frisse blik op (afdeling) communicatie? Ik help je graag!

Brede ervaring in communicatie

CarMos communicatieadvies

Van het onderhouden en ‘SEO-proof’ maken van je website en het beheren van je sociale media tot het maken van een persbericht of poster, zelfs het organiseren van een event zoals een beurs, ik kan het je uit handen nemen. Kortom, alle voorkomende werkzaamheden op een afdeling communicatie. In vorige opdrachten en functies heb ik zeer brede takenpakketten gehad. Hierdoor ben ik breed inzetbaar, zowel online als offline. Het aantal uren bepalen we in overleg. Al blijft het met een zelfstandig communicatieadviseur natuurlijk flexibel. Ook ideaal als je bijvoorbeeld te maken hebt met seizoenspieken.

Door mijn verschillende werkervaring in diverse branches, verplaats ik mij ook makkelijk in jullie doelgroep. Ook ben ik snel ingewerkt, zodat je bijna direct voordeel ervaart van de extra handen.

Flexibel inzetbaar

Als interim communicatieadviseur ben ik flexibel inzetbaar; is er even minder te communiceren, dan houden jullie budget over voor andere zaken. Maar moet er weer even aan de communicatie getrokken worden, dan kan ik makkelijk bijspringen.

Neem contact met me op via Caroline@CarMos.nl, dan bekijken we samen de mogelijkheden of bespreken we mogelijke oplossingen.

Lees ook mijn Blog met de voordelen een interim communicatieadviseur.

Enkele Blog-berichten:

Weten welke andere diensten CarMos aanbiedt?

Neem een kijkje op de website.