Mystery Visit Website

Haal jij uit je website wat je eruit wilt halen? Ben je benieuwd of je website voor (nieuwe) bezoekers wel duidelijk en overzichtelijk is? Kun je wel wat tips gebruiken betreffende je website? Of kom je er maar niet aan toe om zelf (bijvoorbeeld met de checklist-website in de hand) te beoordelen of je website nog wel up-to-date is?
Vraag met onderstaande contactformulier een mystery visit van je website aan!

Blik van een buitenstaander

Mystery Visit

Een website is nooit af, maar op een gegeven moment kun je zelf wel blind worden voor de nodige aanpassingen. Je website werkt, geeft geen foutmeldingen en je krijgt er weinig tot geen opmerkingen over; het zal dus wel goed zijn. Maar is dat ook zo? De kritische blik van een externe geeft soms een heel ander beeld van je website.

Ik bekijk de ervaring die bezoekers op jouw website hebben (de online customer experience). Hebben jullie contactformulieren? Dan test ik deze ook, inclusief de (automatische) opvolging die hierop gegeven wordt. Ik bekijk de website als nieuwe bezoeker en daarna ook als terugkerende bezoeker, maar altijd door de bril van de doelgroep. Door mijn diverse werkervaring in zeer uiteenlopende branches, verplaats ik mij ook makkelijk in jouw doelgroep.

Bevindingen en advies

Door mijn jarenlange ervaring met veel verschillende websites en de daarbij behorende CMS-systemen, weet ik wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van de meeste websites. De adviezen zullen derhalve altijd praktisch zijn. Wil je dit zeker weten? Dan kun je de uitgebreide Mystery Visit aanvragen en bekijk ik ook de opbouw ‘aan de achterkant’ van de website.

Ter afsluiting ontvang je een kort verslag met mijn bevindingen en natuurlijk een advies voor aanpassingen en verbeteringen. Hiermee kun je dan direct aan de slag. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om ook de verdere afhandeling van de aanpassingen van de website aan mij uit te besteden. Indien gewenst kan ik daarvoor het advies direct voorzien van een offerte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met me op!

Direct een Mystery Visit aanvragen

    Ja, ik wil graag een Mystery Visit aanvragen voor mijn website.    Met het versturen van dit contactformulier, ga je akkoord met ons privacybeleid. We zullen je zo nu en dan waardevolle berichten sturen.

    Weten welke andere diensten CarMos aanbiedt?

    Neem een kijkje op de website.

    Enkele Blog-berichten: