Hebben jullie je communicatieplan voor 2019 al klaar?

CommunicatieplanNog ongeveer een maand en dan staat het nieuwe jaar al weer voor de deur. Tijd om terug te kijken op 2018 en een communicatieplan te maken voor 2019. Hoe is het gegaan en hoe gaan we verder?

Ieder jaar voor veel ondernemers en medewerkers een lastige maar belangrijke klus.

Vraag een vrijblijvend en gratis* gesprek aan

Stoei je nog met jouw communicatieplan? Weet je niet waar te beginnen? Of hoe je je doelen SMART (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden) opstelt? Heb je het gevoel er alleen voor te staan? Of wil je er gewoon eens met iemand over sparren?

Dat kan! Neem contact met me op. Ook het bespreken van een communicatieplan kan in een vrijblijvend en gratis* adviesgesprek. De verdere uitwerking daarvan kun je zelf oppakken, maar kan ik ook meteen voor je uitvoeren. Uiteraard volledig in overleg. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog die stap om voor de Kerstdagen klaar te zijn voor het nieuwe jaar.

* Besluiten we na het adviesgesprek een verdere samenwerking aan te gaan, dan worden de kosten van het adviesgesprek in mindering gebracht op de eerste factuur en is het adviesgesprek dus gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.